Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De maand september is wederom de collectemaand voor Stichting Prinses Wilhelmina Fonds (PWF) om fondsen op te halen voor de werkzaamheden van de stichting. Collectanten zullen zich goed kunnen identificeren en brengen bezoeken aan bedrijven.

Daarnaast zullen op verschillende plekken op het eiland rood met grijze collectebussen worden geplaatst. Bij het kantoor van de stichting te Scharloo is een callcenter ingericht waarvandaan bedrijven worden gebeld om die te motiveren te doneren. Ook bij supermarkten wordt gecollecteerd door studenten.
De leuze van dit jaar is ‘we helpen met liefde’.
De stichting roept de gemeenschap op om bij te dragen voor zover dat kan.
Als startschot voor de collecte zijn de voorzitter en de vicevoorzitter, respectievelijk Yvonne Verbrugge-Neuman en Alba Martijn, langsgegaan bij gouverneur Lucille George-Wout, die de eerste donatie deed aan de organisatie.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).