Al het nieuws

Minister Nelson Navarro (PAIS) van Justitie en waarnemend politiecommissaris Albert Sambo hebben gisteren op het Amerikaanse consulaat een cheque van 873.127,57 dollar in ontvangst genomen voor het Criminaliteitsfonds. James Doby van drugsbestrijdingsdienst DEA op Puerto Rico en waarnemend consul-generaal van de Verenigde Staten Hormazd Kanga overhandigden de cheque. Het gaat om 25 procent van ‘afgepakt’ geld uit een Venezolaanse witwaszaak, waarin Curaçao belangrijke informatie heeft doorgespeeld naar de Verenigde Staten. Kanga noemde het afpakken van geld van criminelen een van de belangrijkste middelen in de strijd tegen criminele organisaties.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).