Al het nieuws

Patiëntjes van de kinderafdeling in het Sehos en hun ouders kregen op 4 augustus een concert aangeboden door het Ronald McDonald House of Charities (RMHC) Curaçao Foundation, in samenwerking met Cross Over Youth Movement Foundation en de Freewinds Band. Tijdens dit tweede concert dat RMHC organiseerde traden jonge talenten op zoals: Elena Meijer, Titania Willems, Evan Huerta, Sensi Rondon, Nedrah Barbara, Denice Coco, Celine Janssen, Kristina Ros, Sarah Mattews, Jada van Dijk, Roxy Rozal, Micheal Ridderstadt, Veronica Pichardo en de band Unlocked met Isabel da Sila en Danielle Metry.




Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.