Al het nieuws

Op de eerste dag van het Endless Summer Sports Festival imponeerde de Curaçaose Wave Antonia het publiek op de Sint Jorisbaai met een spectaculaire sprong onder de ogen van de jury op de rots.

endlessummer

Hij behaalde daarmee de tweede plaats in het voorlopige klassement, achter wereldkampioen Freestyle Kiri Thode en voor Ryan Richie, die derde werd. Vandaag en morgen treden de windsurfers weer aan naast kitesurfers, vissers, tennissers, renners en mountainbikers, die de derde editie van het sportfestival vormgeven. Het publiek is van harte welkom, ook in de avonduren bij het optreden van de bands Caribbean Courage en Sleeves. Entree is gratis. 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).