Al het nieuws

Van onze redactie
Willemstad - De eerste show van Jandino Asporaat in het Avila Hotel donderdagavond was geheel uitverkocht.

jandino (2)

Zo laat HTF Productions, opgericht door Jörgen Raymann, en de organisator van het evenement weten. Gisteravond volgde er nog een tweede show van de Curaçaose cabaretier.
,,Of het nu in de showbizz-, televisie- of cabaretwereld is: Jandino Asporaat gaat als een raket. Op televisie is hij een kijkcijferkanon, zijn duet met Gerard Joling, werd een nummer 1-hit in Nederland en zijn cabaretprogramma ‘De Revue’ trok volle zalen, zowel in Nederland als op Curaçao. Ook ‘Hoe dan ook’ was in een rap tempo uitverkocht.”
Volgens de organisator voldeed de eerste show al aan alle verwachtingen, en eindigde de show met vuurwerk. ,,En dat was precies hoe je zijn show kan omschrijven: Jandino, Onchi en Judeska hebben er een spetterende, enerverende, swingende en knallende avond van gemaakt.” De show werd gesponsord door Amstel Bright, Guardian Group, Neutrogena, Curaçao Tourist Board (CTB), Manrique Capriles, SMS Advocaten, Insel Air, Fun Miles en Massive.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.