Al het nieuws

Van onze redactie
Willemstad - De eerste show van Jandino Asporaat in het Avila Hotel donderdagavond was geheel uitverkocht.

jandino (2)

Zo laat HTF Productions, opgericht door Jörgen Raymann, en de organisator van het evenement weten. Gisteravond volgde er nog een tweede show van de Curaçaose cabaretier.
,,Of het nu in de showbizz-, televisie- of cabaretwereld is: Jandino Asporaat gaat als een raket. Op televisie is hij een kijkcijferkanon, zijn duet met Gerard Joling, werd een nummer 1-hit in Nederland en zijn cabaretprogramma ‘De Revue’ trok volle zalen, zowel in Nederland als op Curaçao. Ook ‘Hoe dan ook’ was in een rap tempo uitverkocht.”
Volgens de organisator voldeed de eerste show al aan alle verwachtingen, en eindigde de show met vuurwerk. ,,En dat was precies hoe je zijn show kan omschrijven: Jandino, Onchi en Judeska hebben er een spetterende, enerverende, swingende en knallende avond van gemaakt.” De show werd gesponsord door Amstel Bright, Guardian Group, Neutrogena, Curaçao Tourist Board (CTB), Manrique Capriles, SMS Advocaten, Insel Air, Fun Miles en Massive.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).