Al het nieuws

De Curaçaose zwemselectie die zal deelnemen aan de 16e Fina Wereldkampioenschappen, is afgelopen dinsdagavond aangekomen in het atletendorp in Kazan, Rusland. De selectie bestaat uit zwemmers Chadé Nersicio, Bo-Anne Bos en Serginni Marten. Het team wordt gecoacht door Reginaldo Brizuela en als assistente heeft hij Nadya Nersicio bij zich. Verder zijn op uitnodiging van de Fina momenteel ook twee bestuursleden van de Federashon Aquatico Kòrsou aanwezig. Voorzitter Glyselle Hanst is aanwezig voor het Fina-congres en de vp-waterpolo, Wim Keman, die deel uitmaakt van het National Federations Relation Committee van de Fina is eveneens aanwezig.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.