Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - In het bijzijn van de doopster van de cutter Jaguar, de staf en de medewerkers van Steunpunt Curaçao, familie, kennissen en de bemanning, droeg Luitenant ter Zee der 2de klasse oudste categorie Jurjen Evertz dinsdag het commando van de Jaguar over aan Luitenant ter Zee 2de klasse oudste categorie Martin Franssen.


De scheidende gezagvoerder blikte terug op de successen van de Jaguar maar ook op moeilijke momenten. Evertz roemde vooral de kwaliteit en de teamgeest van zijn bemanning. Met gemengde gevoelens nam hij afscheid van het schip en haar bemanning, maar hij was er van overtuigd dat de nieuwe gezagvoerder op de volledige steun van de bemanning van de Jaguar kan rekenen. Na een speech in het Papiaments van de nieuwe gezagvoerder werd de ceremonie afgesloten met een korte vaartocht.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).