Al het nieuws

Het stationsschip in de West, Zr.Ms. van Amstel, heeft afgelopen zaterdag op 25 mijl vanaf Aruba op verzoek van de Kustwacht Caribisch gebied ondersteuning verleend aan de zeilboot Mama Lucie. Het schip kon niet meer op eigen kracht varen en werd gesleept door de catamaran Nera. Maar ook dit schip was beschadigd door het slepen. De Zr.Ms. van Amstel schoot beide boten te hulp, nadat het patrouillevliegtuig van de kustwacht, de Dash 8, ze lokaliseerde. Mama Lucie raakte beschadigd door de sterke oostenwind. Hierdoor raakte onder meer de zeilen beschadigd, brak de giek af en liepen het roer, de lichten en tuigage schade op.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).