Al het nieuws

Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Ter gelegenheid van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden zal Curaçao GayPro, de organisatie achter de Curaçao Pride, dit jaar op de Koninkrijksboot meevaren gedurende de Amsterdam Pride.

 

Ook Aruba, Sint Maarten en de BES-eilanden zullen samen met Nederland meevaren gedurende deze festiviteit.
Al eerder dit jaar hebben de Pride-organisaties uit Curaçao, Aruba, Sint Maarten en Nederland de handen ineen geslagen door op 22 april in Nieuwspoort hun boot en ‘de wensen van de LHBT(lesbian, gay, bisexual, transgender, red.)-beweging in het Nederlands Caribisch gebied’ te presenteren. Hierbij waren de Nederlandse minister van Emancipatie, Jet Bussemaker, Gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels van Curaçao en Gevolmachtigde minister Josiane Fleming-Artsen van Sint Maarten aanwezig. Dit alles gebeurt onder het motto ‘eenheid in verscheidenheid, maar dan wel met gelijke rechten’.
Frank Holtslag, de voorzitter van Curaçao GayPro en tevens general manager van Floris Suite Hotel zal tegen het einde van deze maand naar Nederland afreizen om deze unieke gebeurtenis mee te maken en om de Curaçao LGBT-gemeenschap te vertegenwoordigen. Tevens zal er een afgevaardigde van de Curaçaose regering meevaren.

Foto Curaçao Pride


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).