Al het nieuws

Curaçao stuurt zestien sporters naar de Special Olympics World Games in Los Angeles. Om dit mogelijk te maken heeft Digicel gisteren een flinke donatie gedaan aan de organisatie. De Special Olympics zijn bedoeld voor sporters met een handicap. De Curaçaose stichting bestaat sinds 1996, maar er wordt al sinds 1990 gesport door deze groep. Op dit moment zijn er volgens Special Olympics Curaçao 225 atleten op het eiland. Er zijn veel vrijwilligers actief om hen in staat te stellen om te sporten. De spelen in Los Angeles worden gehouden van 25 juli tot 2 augustus. De zestien Curaçaose sporters zijn vier bowlers, zes zwemmers, twee powerlifters en vier doen er mee aan bolas.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).