Al het nieuws

De tuin van het Amerikaanse consulaat werd donderdag bevolkt door meer dan honderd Curaçaose studenten, die hun studie in de Verenigde Staten gaan voortzetten.

Zij werden door consul James Moore toegesproken en door de viceconsuls voorgelicht over de te volgen procedures. SSC-mentor Carlos Pineda, die momenteel een studie volgt aan het Luther College in Iowa, voorzag de studenten van advies en deelde op enthousiaste wijze zijn ervaringen met de ‘freshmen’. De komende dinsdagmiddagen organiseert het consulaat speciale interviewsessies voor het verstrekken van de noodzakelijke visa aan de studenten. Het hele proces wordt begeleid door Stichting Studiefinanciering Curaçao.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).