Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - FC De Juristen is voor de tweede keer op rij kampioen geworden in de VCVF-competitie.

 

In de spannende finale wonnen de juristen met 3-2 van Astros de Colombia. De voetballers begonnen extra gedreven aan de wedstrijd doordat die een uur later begon dan gepland. De score werd geopend met een prachtige goal van Maurits Rüpp. Ook het tweede doelpunt was voor FC De Juristen, gemaakt door Manu Zanzi. In de tweede helft scoorde Astros de Colombia de aansluitingstreffer uit een penalty, die werd benut door keeper George Ospina. Ondanks aandringen van Astros scoorden de juristen hun derde doelpunt. Vlak voor tijd kwam de spanning nog even terug door een prachtige vrije trap van wederom de doelman van Astros. Van grote afstand wist hij snoeihard de bal onder de lat te plaatsen, wat uiteindelijk ook de eindscore werd: 3-2. De overwinning werd door FC De Juristen uitgebreid gevierd onder muzikale begeleiding van dj Paco.

 


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.