Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - FC De Juristen is voor de tweede keer op rij kampioen geworden in de VCVF-competitie.

 

In de spannende finale wonnen de juristen met 3-2 van Astros de Colombia. De voetballers begonnen extra gedreven aan de wedstrijd doordat die een uur later begon dan gepland. De score werd geopend met een prachtige goal van Maurits Rüpp. Ook het tweede doelpunt was voor FC De Juristen, gemaakt door Manu Zanzi. In de tweede helft scoorde Astros de Colombia de aansluitingstreffer uit een penalty, die werd benut door keeper George Ospina. Ondanks aandringen van Astros scoorden de juristen hun derde doelpunt. Vlak voor tijd kwam de spanning nog even terug door een prachtige vrije trap van wederom de doelman van Astros. Van grote afstand wist hij snoeihard de bal onder de lat te plaatsen, wat uiteindelijk ook de eindscore werd: 3-2. De overwinning werd door FC De Juristen uitgebreid gevierd onder muzikale begeleiding van dj Paco.

 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).