Al het nieuws

Onder het toeziend oog van minister Irene Dick van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (PS) is de Openbare Onderwijs Reboundvoorziening gisteren officieel gelanceerd. De bedoeling van deze voorziening is om enerzijds de gedrag-problematische leerling een nieuwe niet vrijblijvende kans te geven om binnen een afgebakende periode zijn gedrag zo te modificeren dat hij binnen het reguliere onderwijs kan functioneren en anderzijds om de school tijdelijk te ontlasten van een leerling met ernstige gedragsproblemen. Op de foto een groepje leerlingen die door middel van dans het belang van de Reboundvoorziening uitdrukten.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.