Al het nieuws


Scholiere Mei Lin Lam heeft met de tweede door haar georganiseerde editie van Walk for the Zoo, 10.000 gulden ingezameld voor Parke Tropikal Zoo & Nature Reserve.

 

Afgelopen zaterdag overhandigde ze bij Lam Yuen Restaurant een cheque van 10.000 gulden aan vertegenwoordigers van de dierentuin. De walk was oorspronkelijk bedoeld als community service voor de scholiere van de International School of Curaçao. De scholiere heeft met de twee edities in totaal 18.000 gulden opgehaald. Het geld is nodig om een educatief boekje over de dierentuin uit te brengen. In oktober staat weer een walk gepland.

FOTO WALK FOR THE ZOO


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.