Al het nieuws

Nog tot het einde van deze maand is het werk van Ellen Spijkstra te zien in het Icheon World Ceramic Center, Zuid-Korea, als onderdeel van de Gyeonggi International Ceramic Biennale. Deze biënnale is sinds 2001 het meest prestigieuze internationale evenement op keramiekgebied. Het werk van Spijkstra is een van de 108 werken die door de jury zijn geselecteerd uit 2.629 inzendingen, die vanuit 74 landen waren ingestuurd. Haar muurreliëf ‘Cas Abou’ ontving in Korea een ‘honorable mention’. Participatie aan deze tentoonstelling was mogelijk mede dankzij een financiële bijdrage van het Prins Bernard Cultuurfonds Caribisch Gebied. 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).