Al het nieuws

Op zondag 7 juni vindt de tweede editie plaats van het sportieve kleurenfestijn, de Curaçao Color Walk. Vorig jaar was al een groot succes en organisatoren EY Dutch Caribbean en JCI Dutch Caribbean willen dat dit jaar overtreffen. Met de loop wordt geld ingezameld voor Fundashon Desaroyo i Progreso. Deze stichting verzorgt naschoolse vorming voor 22 scholen en circa 2.000 kinderen. Tijdens de zes kilometer lange route worden de deelnemers op verschillende punten ondergespoten met een kleur in poedervorm. Meer informatie over de loop en waar in te schrijven is te vinden op de Facebookpagina van de organisatie. 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).