Al het nieuws

Pempy ‘Frensley’ Lucas gaat de komende acht maanden zijn passie voor liedjes van vroeger delen met ruim 1.600 ouderen in zorginstellingen op Curaçao.

Lucas hoopt de ouderen zo uit hun isolement te halen en hen een leuke dag te bezorgen. Het project heet toepasselijk ‘Nos-tal-gia’ en is opgezet door Curaçao Cares met steun van begrafenisondernemer El Tributo. Begin mei waren Huize Zorg en Hoop (foto) en Fundashon Pro Bista de eerste instellingen waar Lucas aan de slag is gegaan met zang, dans, hapjes en vooral plezier maken. De ouderen zongen uit volle borst mee met de bekende liedjes uit hun tijd.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).