Al het nieuws

Honkbalclub sluit partnerovereenkomst met Fundashon Bon Intenshon.

bonhonkbal

Van een onzer verslaggevers
Willemstad/Rotterdam - ,,Met veel trots willen we u informeren dat Neptunus Rotterdam een driejarige overeenkomst met naamverbinding heeft gesloten met Fundashon Bon Intenshon - Curaçao. Neptunus zal gaan spelen onder de naam ‘Curaçao Neptunus’.”
Zo begint een persbericht van voorzitter Geoffry Kohl waarin de nieuwe sponsorrelatie wordt toegelicht en waarmee Curaçao in Nederland opnieuw een sportieve publicitaire uitstraling krijgt, nadat eerder voetbalclub NEC met ‘Curaçao’ op de borst in de eredivisie speelde.
Fundashon Bon Intenshon van Gregory Elias is sinds 1990 naast sport tevens actief op het gebied van muziek, cultuur, gezondheidszorg, toerisme, onderwijs en armoedebestrijding. De stichting heeft naar eigen zeggen een totaalbeeld voor ogen en wenst het eiland Curaçao onder de aandacht te brengen van de internationale gemeenschap. Dit doet zij onder meer met een drietal grote projecten als het Curaçao North Sea Jazz Festival, het Curaçao International Film Festival Rotterdam en de Curaçao Soccer Academy. En volgende maand barst in Pietermaai voor de eerste keer het Curaçao International BlueSeas Festival los.
Kohl: ,,Neptunus Rotterdam past zeker in dit totaalbeeld van de stichting en heeft binnen dit partnership als doelstellingen om het honkbal in Nederland en op Curaçao dichter bij elkaar te brengen, in de toekomst te kijken naar de mogelijkheden om enkele talentvolle jeugdspelers te integreren en het eiland Curaçao positief te promoten.”
Begin deze week was de officiële presentatie van de nieuwe uniformen met prominent ‘Curaçao’ aan de voorzijde. Eén voor één werden de spelers en coaches voorgesteld in de businessclub van Neptunus. Uiteraard mét de nieuwe shirtsponsoring. Er werd veel gelachen en met optimisme uitgekeken naar het volgende Nederlandse honkbalseizoen.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.