Al het nieuws

Airlift is van essentieel belang voor de groei van het toerisme en daarom is de vlucht van Air Canada naar Curaçao, die op nieuwjaarsdag voor het eerst aankwam, een grote prestatie voor het eiland, zegt de Curaçao Tourist Board (CTB).


Rond 14.45 uur werd het vliegtuig verwelkomd. Samen met Curaçao Airport Partners (CAP), de Curaçao Hospitality and Tourism Association (Chata) en de minister van Economische Ontwikkeling Stanley Palm (PAIS) werden de crew en de passagiers feestelijk onthaald. Ook Amr Younes, vicepresident sales bij Air Canada Vacations was voor de gelegenheid meegevlogen. Volgens de CTB is hiermee 2015 erg goed begonnen voor Curaçao. Air Canada vliegt gedurende de winterperiode elke donderdag rechtstreeks naar Curaçao vanuit Montreal. Ook Westjet en Sunwing brengen Canadezen naar het eiland. Samen waren zij goed tot en met november 2014 voor ruim 10.000 toeristen.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).