Al het nieuws

In een volle Tula Room van Kurá Hulanda kregen Fundashon Bon Intenshon, de goededoelenstichting van Gregory Elias en Curaçao Cares de ‘Caribbean Change Award 3.0’.

Elias kreeg de award voor de stichting zelf, maar ook voor het Curaçao North Sea Jazz Festival. Beide projecten werden met grote meerderheid door het publiek gekozen op internet. Curaçao Cares kreeg de Award 3.0 toegekend door een jury. Die vindt dat Curaçao Cares alle generaties en gelederen samenbrengt om empathie en altruïsme te ontwikkelen en concreet toe te passen in de vorm van vrijwilligerswerk. ,,Juist deze aspecten zijn in het neo-liberaal klimaat van de afgelopen dertig jaar verloren gegaan en zijn nu misschien essentieel onderdeel om uit de huidige problemen op het eiland te komen, op weg naar society 3.0”, aldus het juryrapport.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.