uts business internet juni 2018

Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De kustwacht moest gisteren in actie komen voor drie jongens die op een rubberbootje waren afgedreven van de kust.

kustwacht2
Het Reddings- en Coördinatie Centrum van de Kustwacht Caribisch gebied (KWCarib) kreeg om 10.15 uur een melding dat drie jongens waren afgedreven ter hoogte van Santa Martha. Het bootje was op dat moment vanaf de kust al niet meer zichtbaar. De kustwachthelikopter werd direct verzocht om een zoekslag te maken, zo schrijft KWCarib op haar Facebookpagina. Ook werd de Citro (Citizens Rescue Organization) ingelicht en een SuperRhib van het steunpunt Curaçao rukte uit.
Rond 13.00 uur werd het rubberbootje ongeveer vijf mijl ten zuiden van Santa Martha aangetroffen door de bemanning van de SuperRhib. De drie opvarenden leken in goede gezondheid te zijn, maar voor de zekerheid werd toch een ambulance gebeld. Zij werden met hun bootje aan boord genomen en even later veilig afgezet op Santa Martha, aldus het verslag van de kustwacht. Bij de gezondheidscontrole door medewerkers van de ambulance, werd er niets ernstig geconstateerd.


Laatste nieuws

Apotheken woensdag

Woensdag 18 juli:
OTROBANDA
De Savaan, tel.:8697770
PUNDA
Novo, tel.:7367050

Wega di Number Kòrsou

Dinsdag 17 juli 2018 

0107 - 1300 - 5855