Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Recentelijk heeft Digicel als ‘Platinum Beschermvrouwe’ samen met de andere beschermvrouwen en heren van het Tumbafestival de kroning gevierd van Tumbakoningin Marjan Offerman en de Tumbakoningin van de jeugd, Joenny Molina.

,,Wij voelen ons zeer vereerd dat wij deel kunnen nemen aan dit evenement. Helemaal omdat wij hiermee niet alleen een bijdrage leveren aan het carnaval op Bonaire maar zo ook lokale kunstenaars en de creativiteit op Bonaire ondersteunen. We feliciteren beide ambassadeurs van de tumbamuziek van harte en wensen hen veel succes”, aldus Rachel Brathwaite, general manager van Digicel Bonaire.
Tijdens de ceremonie kreeg de Tumbakoningin van de jeugd, Joenny Molina, een Huawei-tablet en ontving Tumbakoningin Marjan Offerman een S5 mini. Digicel wenst de hele Bonairiaanse gemeenschap een geweldig carnaval toe.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.