Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Na de oplevering van Surfside, begin deze week, maakte minister Otmar Oduber van Toerisme, Transport, Primaire Sector en Cultuur bekend dat er nog meer soortgelijke projecten op stapel staan.
Vorige week is de renovatie van de stranden te Noord Cura Cabay en Zeewijk aanbesteed, samen goed voor een investering van 2,5 miljoen florin. Dat betekent nog een extra strand voor Aruba, compleet met visserijpier. Op de vraag waarom de minister van Toerisme investeert in stranden voor de bevolking reageert de minister met: ,,Als de bevolking dicht bij huis van de zee kan genieten, hebben de toeristen meer plaats op de toeristische stranden aan onze westkust.” De opknapbeurt van deze stranden wordt betaald door het Arubaanse investeringsfonds FDA, het Tourism Product Enhancement Fund en Aruba Tourism Authority. Volgend jaar komen ook Baby Beach en Rodgers Beach aan de beurt. Op dit moment wil minister Oduber daar geen beslissing over nemen, gezien de onzekerheid rond de toekomst van de olieraffinaderij.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.