Al het nieuws

Het Kabinet van de Gouverneur krijgt een nieuwe directeur in de person van Rajen Budhu Lall. Budhu Lall is advocaat en was tot voor kort werkzaam bij de Belastingdienst in Nederland. Om alvast de Arubaanse sfeer te proeven, bracht Budhu Lall onlangs een kennismakingsbezoek aan de Gevolmachtigde minister van Aruba, Alfonso Boekhoudt. Die informeerde hem over de projecten die op Aruba in ontwikkeling zijn, zoals de bouw van de haven te Barcadera, de Green Corridor, Ringweg III en Welcome Plaza. Ook vertelde Boekhoudt over de bouw van multifunctionele accommodaties in vijf buurten en de spectaculaire ontwikkeling van het toerisme. 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).