Al het nieuws

Het Kabinet van de Gouverneur krijgt een nieuwe directeur in de person van Rajen Budhu Lall. Budhu Lall is advocaat en was tot voor kort werkzaam bij de Belastingdienst in Nederland. Om alvast de Arubaanse sfeer te proeven, bracht Budhu Lall onlangs een kennismakingsbezoek aan de Gevolmachtigde minister van Aruba, Alfonso Boekhoudt. Die informeerde hem over de projecten die op Aruba in ontwikkeling zijn, zoals de bouw van de haven te Barcadera, de Green Corridor, Ringweg III en Welcome Plaza. Ook vertelde Boekhoudt over de bouw van multifunctionele accommodaties in vijf buurten en de spectaculaire ontwikkeling van het toerisme. 


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.