Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - De politie en de voogdijraad hebben maandag een vijftienjarig meisje weggehaald bij een restaurant in Tanki Leendert. De tiener was naast de hond aan de ketting gelegd.

Volgens de ouders hadden ze geen keus, omdat het meisje zeer agressief was en iedereen aanviel.
Bezoekers van het etablissement hadden de wantoestand aan de politie gemeld. Die schakelde meteen de voogdijraad in, omdat de melders foto’s meestuurden waarop de ketting duidelijk te zien was. Ter plaatse bleek het verhaal te kloppen. De Chinese ouders van het kind spraken alleen Chinees, dus de agenten communiceerden via een broer van het slachtoffer. Volgens de familie staat de tiener onder dokterstoezicht, maar daar waren ze al een tijd niet geweest. De medicijnen die het meisje moet slikken waren al twee maanden op en sindsdien was ze steeds agressiever geworden. Nadat ze een aantal keren familieleden had aangevallen, hadden haar ouders besloten hun dochter met een ketting vast te leggen.
De voogdijraad heeft het kind meegenomen, zodat ze behandeld kan worden. De tiener was volledig kalm en ging rustig met de autoriteiten mee.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.