Al het nieuws

Oranjestad - De strandpolitie heeft maandag een man aangehouden die een aanzienlijke hoeveelheid drugs bij zich had.

De politie controleert dagelijks op en rond de stranden of daar drugs te koop worden aangeboden. Zoals altijd biedt de K-9 hondeneenheid daarbij assistentie.
De meeste toeristen roemen Aruba vanwege de mooie stranden en de veiligheid. Om dat zo te houden, probeert de politie drugsverkopers te weren van de stranden. Er zijn regelmatig meldingen van bewakers van de hotels die verdachte personen zien, maar tegen de tijd dat de politie komt, zijn die nergens meer te zien. Vooral in de buurt van watersporttenten hangen mensen rond die toeristen aanspreken en hen proberen drugs te verkopen. Betrappen op heterdaad is lastig en vaak wordt de verboden waar handig verstopt tussen strandstoelen of rotsen. Om die reden worden regelmatige controles uitgevoerd met honden.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

Geen tags gevonden.